Потресаваща драма! Веско Маринов през сълзи: Всеки момент и жената на Евтим Евтимов може да си отиде

Романьола Мирославова, съпругата на починалия преди ден Евтим Евтимов, всеки момент може да отиде при него на небето. Тази бомба хвърли преди минути в ефира звездата Веселин Маринов. „Ами как е тя, отива си в момента. Но тя много го обичаше Евтим. И въпреки сериозното й онкологично заболяване тази любов я държеше в кондиция“, сподели разплакан Веско пред камерите на Би Ти Ви. 

Композиторът Тончо Русев предусетил края на своя другар още миналата седмица. Веско сподели,че миналата неделя маестрото му се обадил по телефона и предложил: “Дай да идем на свиждане при Евтим,че може да ни е последно“. 

„Да ви кажа той, Евтим, напоследък се шегуваше със смъртта. На срещи с читатели, били на концерти, като го попитат за годините и зрелостта, казваше така: „Аз знам, че тя, смъртта идва, няма още дълго да я чакам. Като дойде обаче, не искам да бъде като вещица с косата. А като едно хубаво момиче с бели премени. И да ми каже: “Евтиме, ако си се уморил на земята, тръгвай с мен да обичаме заедно на небето.“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *