Водят стрелеца от „4You“ Тодор Славов в съда, погребват убития Александър утре

Бургаската окръжна прокуратура току-що е внесла искане за постоянна мярка задържане под стража на 31-годишния Тодор Славов, пише „24часа“.

Той е обвинен за убийството на Александър Алексиев – гард на Димитър Желязков – Очите. Алексиев издъхна на място при престрелка в ресторант „4You“ в Слънчев бряг на 8 юни.

След извършената аутопсия и назначена съдебно-медицинска експертиза тялото е предадено на близките, погребението ще е утре. Куршумите са пронизали торса на Александър странично вляво, близо до гърба.  

Славов е обвинен за убийство, извършено по начин и със средства, опасни за мнозина. Защитата му – адвокат Димо Гочев – ще пледира, че клиентът му е действал в условията на неизбежна отбрана.

Тодор ми спаси живота, емоционално заяви пред 24 часа Божидар Кузманов, който държи ресторант 4You. Той бе обявен за издирване, яви се с адвокат в полицията и след денонощие бе освободен.

Все още няма обвиняем за прострелването на Митьо Очите. Образуваното разследване за опит за убийство се води срещу неизвестен извършител.

Заседанието на бургаския окръжен съд за определяне мярката на Тодор Славов започва в 14.30 ч.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *