Стрелецът от „4you“ Тодор Славов: Чувствам живота си застрашен в ареста

31-годишният Тодор Славов заяви пред съда, че се чувства застрашен в условията на следствения арест и застана зад искането на адвокатите си да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение от „задържане под стража“. Славов е обвинен за убийството на 46-годишния гард на Митьо Очите – Александър Алексиев. Според прокурора по делото Ангел Ангелов от събраните доказателства може да се направи предположение, че Славов е извършил убийството.

Три са изстрелите, с които е причинена смъртта на гарда, заяви адвокат Ангелов пред журналисти. Той обаче отказа да уточни къде точно са попаднали куршумите. От адвокатската пледоария стана ясно, че според защитниците изстрелите са четири, от тях два са изстреляни от Тодор, но нямало достатъчно данни от кого са изстреляни другите два.

Нахлуването в ресторант 4ю не е било спонтанно, заявиха още защитниците Димо Гочев и Иван Ангелов. Според тях момчетата, предвождани от Димитър Желязков са дошли пеша от офиса на „Аркус“ в Слънчев бряг до ресторанта, където е станал инцидента.

loading...


Адвокат Димо Гочев пледира, че Тодор Славов е действал в условията на неизбежна отбрана. Той и колегата му подчертаха, че Славов се е намесил в конфликта след като той вече е започнал. 31-годишният старозагорец не е осъждан и няма криминални прояви, стана ясно по време на заседанието. Той останал на място и е предал пистолета си, който е законно притежаван при пристигането на полицията. съдът ще се произнесе в 16,50 часа.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *