Кръвоизливът на Митьо Очите окончателно овладян, подсилват охраната му в болницата

Трета поредна операция бе направена днес на Митьо Очите. Тя е продължила няколко часа. Хирурзите са ревизирали дали кръвоизливите предизвикани от куршумите са овладяни окончателно и отговорът е положителен. На петия ден от престоя му в реанимация може да се каже, че Очите е спрял да кърви. Той обаче продължава да е седиран и да е в критично състояние. Лечението му струва 2000 – 3000 лева на ден, колкото и на всеки друг пациент, който е в същото отделение – „Реанимация“, съобщи „Труд“.

Според други източници обаче престоят в реанимация е 50 000 лева на ден. Показателите му са значително по-добри. Това позволи извършване на третата операция, казаха лекари от Бургаската болница.

В Бургас се пусна слух, че пациентът, пазен заради страх на хората му от нов атентат, е дошъл в съзнание. „Нямаме такава информация, седиран е, защото травмите му са много тежки“, твърдят лекарите.

След като гробът на убития гард на Очите – Сашо Водолаза бе разровен, страхът от нов атентат срещу Очите се е засилила у хората му, каза запознат с делата на ъндърграунда. Вероятно охраната пред болницата от страна на гардовете му ще бъде подсилена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *