Христо Стоичков и Наско Сираков ще станат дядовци по едно и също време

След няколко месеца Наско Сираков и Илияна Раева ще станат баба и дядо. С първородно внуче ще ги дари малката им дъщеря Виолета, която от три години има връзка с футболиста Георги Коруджиев. Двамата бяха на почивка в Гърция заедно с родителите на Виолета, откъдето публикуваха снимки във фейсбук. На тях бременната Виолета позира по бански и заобленото и? коремче се вижда съвсем ясно.

Вероятно Наско Сираков и Христо Стоичков ще станат дядовци за първи път почти по едно и също време, тъй като голямата дъщеря на Камата – Михаела Стоичкова, също очаква първата си рожба от приятеля си Айкут. 

Преди седмица тя пусна в личния си профил във фейсбук издайническа снимка на безопасна игла, в която има малка игличка. След което получи десетки поздравления за хубавата новина.

В същото време Стоичков вдига две сватби за малката си дъщеря Христина, която е сгодена за хърватския тенисист Лука Белич – в България и в Хърватия. Сватбата у нас ще е на 27 август и на нея е поканен да пее сръбската звезда Мирослав Илич.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *