Кольо Магарето: Не съжалявам, че бях на мястото на стрелбата в Слънчев бряг

„Не съжалявам, че се озовах на мястото на престрелката. Човек не знае какво му е писано. Може да го блъсне кола, или нещо друго да му се случи. Не ми е за пръв път да влизам в болница“, заяви един от пострадалите в стрелбата на „Слънчев бряг”. Кольо Маринов, известен като Магарето, бе прострелян заедно с несебърския бос Димитър Желязков-Очите по време на свада в ресторант „4 you“ в Слънчев бряг на 8 юни, съобщи „24 часа”.
 
За разлика от Желязков обаче 36-годишният Кольо Маринов се отърва сравнително леко и няма опасност за живота му. Той е прострелян в дясната част на малкия таз.
 
Лекарите са констатирани една входна рана, но не и изходна. Най-вероятно мъжът е прострелян със стоп патрони.
 
До него в болницата неотлъчно са съпругата му и негов верен авер. Според непотвърдена информация Кольо Магарето движел погребалния бизнес на Очите.
 
Критично, но с леко подобрение на жизнените показатели е състоянието на 43-годишния Димитър Желязков, каза източници от бургаската болница. Според лекари състоянието на боса се е стабилизирало значително.
 
На 13 юни Желязков за трети път бе вкаран в операционната и прекара там над 5 часа. Хирурзи ревизираха тампонадите, поставени в областта на малкия таз.До сега в тялото на Очите са прелети близо 100 банки кръв и плазма.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *