СЕНЗАЦИЯ! Хванаха Антон Хекимян на калъп точно преди сватбата

В Би Ти Ви точно се стягаха да чуят сватбените тъпани за Антон Хекимян, но ето, че се случи нещо неочаквано. Чapoвният вoдeщ, ?oйтo бyди зpитeлитe нa сутрешния блок, явно наново е оплел конците с дългогодишната си приятелка Василена Гръбчева, тъй като папарак го излови с мистериозна дама, с която изкара цяла неделя.

Хекимян и репортерката на Нова телевизия са заедно от 4 години и в обкръжението им вече се подготвяха за сватба. Любовта им пламна на морето, където и двамата били командировани заради тв конкурс, на която Василена отишла като редактор на „Часът на Милен Цветков“.

Какви са в момента отношенията между Хекимян и Гръбчева засега е пълна мистерия, но в последно време водещият е засичан с кой ли не, и в ежедневието, и на събития, само не се и красивата си колежка от конкурентната телевизия, пише pik.bg.

Дали пък непознатата брюнетка не е разтърсващата му любов от Стара Загора, която навремего го изоставила заради друг? Двамата посетиха голям софийски магазин за спортни стоки. Придружителката на Хекимян не си купи нищо, но той излезе с цяла торба покупки, плюс нов чифт маратонки за фитнеса, в който водещият през ден спортува.

loading...


 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *