Ст. Костов свободен за ОФК „Пирин“, феновете се помириха с клубните началници

Нападателят Станислав Костов е свободен за ОФК „Пирин“, поясниха вчера от настоящия клуб на играча „Берое“. Досега продължителността на договора на талантливия благоевградчанин беше забулена в мъгла, оказа се, че контрактът изтича този месец и това развързва ръцете на бъдещия му работодател. По неофициална информация под Аязмото синът на бившия капитан и треньор на орлетата Йордан Костов е прибирал малко над 4000 лв., толкова вероятно трябва да извадят кандидатите за подписа му, за да го имат в редиците си.

Сигурният напускащ Александър Дюлгеров е отбил мераците на Гриша Ганчев да го вземе на „Армията“, довериха близки на футболиста и потвърдиха за категоричното намерение на един от най-стабилните играчи на зелено-белите през миналия сезон да продължи кариерата си зад граница.

Междувременно представители на агитката посетиха клубния офис на „Дъбравска“ 1 да потърсят сметка на пиринските началници за предстоящата раздяла с любимеца им Наджи Шенсой и липсата на яснота около селекцията и стратегията за новия сезон. След срещата с управителя Венко Попов ултрасите излязоха с помирителна декларация и вот на доверие към ръководството. Ето какво гласи общата позиция на двата фенклуба „Пирин СС“ и „Грийн Ийгълс“:

„На среща между феновете на „Пирин“ и ръководството на клуба се изясниха доста неясноти около бъдещето на клуба и хората в него. Молим никой да не си измисля и разпространява слухове относно това, било то даден футболист или треньор, или когото и да било, че ще напуска клуба. Който наистина се интересува относно тези неща, нека се чувства свободен да пита. Всякакви спекулации, лъжи и интриги единствено вредят на бъдещето на клуба. Изяснихме и целите на „Пирин“, главната от които е да просперира следващия сезон. Ние, феновете на „Пирин“ /Благоевград/, искаме да постигнем общ език с ръководството на клуба и точно затова им гласуваме доверие. Призоваваме всеки един фен на отбора да направи същото и да подкрепя родния си тим на стадиона!“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *