Колко трябва да платите, ако искате гол мъжага

Цената на мъжкия стриптийз поскъпна двойно спрямо миналата година. Три стотачки вече трябва да броят дамите, ако искат да се насладят на мъжко еротично шоу специално за тях, пише „Всеки ден“. Само преди година тарифата на мъжете стриптийзьори бе 150 лева.

От началото на месец март услугата е поскъпнала. Стриптийзьорите вече искат 300 лева. Цената обаче е само за скромния половин час, и то ако си поръчате танцуващите аполоновци в заведение. За всеки 15 минути допълнително офертата скача с още 70-100 лева. Най-солено у нас излиза артистичният танц, изпълняван от негри. Чернокожите танцьори са доста търсени в последните месеци, твърдят хора от бранша.

Жените често си поръчват господа за еротичен танц за рождени и имени дни, както и за моминските партита преди сватбата. Има и случаи, в които дамите искат да се насладят на стриптийза, без да имат повод, и излизат с приятелки просто да се позабавляват. Ако обаче искат да гледат еротичния танц и да се отъркат у секси изпълнителите в домашна обстановка, ще трябва да броят двойно повече. В това отношение господата пък са на далавера, тъй като женският стриптийз струва два пъти по-евтино, просто защото е по-търсен. 

Интернет е залят с оферти за еротично шоу, като навсякъде изрично е написано, че „не се предлагат никакви сексуални услуги“. Всъщност обаче някои танцьори заработват и като платени любовници, гласи мълвата. Сексът с еротичен изпълнител обаче вече е по договаряне, и то само ако той има желание за това, твърдят запознати.

По желание на палавите клиентки еротичният танцьор може да се яви облечен като моряк, пожарникар, полицай, монтьор, градинар и дори като затворник. Ако дамите си падат по кино герои като Батман и Зоро, могат да бъдат изненадани и с еротичния танц на кино идола. Еротичната танцьорка пък може да бъде облечена като ангел или дявол, палава ученичка, строга полицайка, медицинска сестра или монахиня.

Танцуването със стриптийзьора е позволено, пипането и ласките също. Господата предлагат от своя страна разнообразни шоу програми и всякакви ексцентрични костюми. Някои жени имат изискване преди да поръчат момчето или момчетата, да видят техни актуални снимки.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *