Тя не прави секс, докато не получи подарък

Преди няколко години жените в Япония заявяват, че няма да правят секс с мъжете си, ако гласуват за грешният политик на предстоящите избори. Сексуалната забрана е използвана и в други далечни случаи, документирани в тъмните векове на мъжката история. Поставяните цели са били много по-благородни, отколкото тези на мадам Джени. Героинята в тази история се описва като шопохолик и принудила годеника си да бърка дълбоко в джобовете, за да задоволи всички прищявки. Отказът от изпразването на банковата сметка щял да доведе до отказ за изпразването на други атрибути в спалнята.
През последните 5 години Рос (грешникът-годеник) живее на сух режим, ако реши да откаже евентуалната покупка. Рос също е човек и може да издържи до 3 месеца (тотален аматьор, ние караме 18-а година без секс), но след това се прибира обратно у дома и дава парите. Джени открива силата на интимните си части от много ранна възраст и осъзнава, че с тялото си може да получи дизайнерски дрехи, пластични операции и всякакви други задоволителни процедури. Последното, за което се е тръшкала е Range Rover. Въпреки месечната си издръжка от 60 паунда, дамата спокойно харчи около 13 000 паунда на месец.
Следващата козметична процедура ще е повдигането на дупето и сами се досещате, че струва около 14 000 паунда. Разглеждайки този интересен случай, предлагаме на родните златотърсачки да спестяват билети за Англия и веднага да започнат да заздравяват родната икономика, събирайки завряни английски зетове в моловете. Едва ли ще видят някаква разлика, след като цените няма да се различават особено! 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *