Голям интерес към театралните празници в Разлог

След около седмица започва истински празник за почитателите на театралните спектакли. На 24 юни ще бъде дадено началото на едноседмичния маратон от прекрасни постановки, които могат да бъдат видени на Театралните празници „Звездите на театъра“ в Разлог. Тази година интересът към постановките е изключително голям, като до този момент са продадени близо 1700 билета. 

Вече са изкупени билетите за „Възгледите на един учител за народното творчество“ по Камен Донев, с което ще бъде открит и тазгодишния фестивал на театралното изкуство в Разлог. Масово се купуват билети от почитателите на театъра освен от Разлог, но и от Гоце Делчев, Сандански, Банско, София, Якоруда и Петрич.

Много голям интерес има към постановките „Дакота“, „Тайната вечеря на дякона Левски“ и „Госпожица Юлия“. Младите хора, в ученическа  възраст,  са се насочили предимно към „Бел Ами“, чийто автор е Ги Дьо Мопасан. Постановката на сцена е на Юрий Дачев, а интересът очевидно е и заради изучаването на романа от учениците в 10-клас на средно общообразователните училища.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *