Йорданка Христова репетира в Благоевград за джаз феста в Банско

Гласът на обичаната българска поп изпълнителка Йорданка Христова вчера по обяд изненада приятно десетките минувачи и работещи в центъра на Благоевград. Голямата наша певица репетира около час и половина с Биг Бенд – Благоевград за първата им съвместна изява в Банско и красивият й тембър се лееше през отворените прозорци на репетиционната зала на оркестъра в читалището.

„Момчетата са прекрасни, с много добро чувство, стараят се и  правят всичко, за да се чувствам добре. Държат да си говорим по-приятелски, което аз го предпочитам, и когато диригентът Боби Янев се обърне с „г-жо Христова“, те веднага реагират „Кажи си Данчето!, което е мило“, доволна е от съвместната работа Йорданка Христова. Тя ще е гост солист на бенда, който по традиция ще открие тазгодишното издание на джаз феста в Банско на 6 август. В програмата са включени 10 от най-популярните й и мелодични песни като „Песен моя, обич моя“, „Испанка“, „Аз съм сила и нежност“ и др., разкри диригентът Б. Янев и допълни, че в програмата ще участва и солистката на бенда и преподавател в НХГ Христина Палева. 

„Няма да се наложат повече репетиции, може би ден-два точно преди фестивала“, уточни диригентът, като подчерта изключителния професионализъм, комбиниран с изящната емоционалност на голямата българска поп прима.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *