Как да познаем, че той е негоден за брак

Всяка жена в даден период от живота си се замисля за създаването на семейство, съпруг, деца и други подобни неща. В днешно време обаче е изключително трудно да откриеш подходящ партньор, с когото да осъществиш тези мечти.

Много по-лесно за всяка жена би било, ако може да разпознае знаците, които подсказват, че мъжът до нея не е годен за брак. Това би спестило както разочарованието и болката, така и ценно време в търсенето на подходящия.

Отговор на фундаменталния въпрос как да разберем, че той не става за брак, дава един от най-популярните брачни консултанти в САЩ отец Пат Конър. Той е създал списък с негодните за брак мъже.

Според него негоден е мъжът със слаб характер, който не може да се задържи за дълго с една жена. Мъжете, които крещят на сервитьорите в заведенията и унижават по един или друг начин жената до себе си на публично място, също.

Според отчето негодни за брак са и тези представители на силния пол, които се присмиват на хората, но не понасят да се смеят на техен гръб. Същото важи и за мъжете единаци. Щом нямат приятели и са сами цял живот, то те не са готови за сериозни неща, каквито са бракът и семейството.

Сред останалите типове мъже, на които не им е отредено да бъдат обвързани за цял живот, са тези, които не могат да си поделят властта. Подобно поведение си противоречи с цялостната идея за брака. С подобен статут са и мъжете, които нямат пари. Няма как мъж без доходи да се възприеме като глава на семейство.

Всички тези критерии отец Пат Конър е събирал през своята 40-годишна практика като брачен консултант. Освен като такъв той е преподавател в университет в Ню Джърси на момичета в гимназиалните класове. Той ги е учил на истината преди да бъдат употребени и излъгани от някой мъж.

В практиката си на брачен консултант пък той съумява безпогрешно да прецени дали бракът на една двойка ще издържи и то само след два проведени разговора.

Когато видел, че пред двойката стоят непреодолими проблеми, той не премълчавал, а директно казвал на жената, че мъжът ? не става за съпруг. Когато видел дори искрица надежда за спасяване на брака обаче, той непременно давал своите мъдри съвети на двойката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *