Илиана Раева изригна: Никаква оставка няма да подавам!

„Кои са тези, които ми искат оставката? Никаква оставка няма да подавам! Интересува ме истината! Това е най-тъпият въпрос, който ми е задаван и повече едно интервю няма да ви дам.” Това заяви Илиана Раева в разговор с репортер на „Нова телевизия“.

Раева отново заяви, че миналата сряда Цветелина Стоянова е отишла у тях. „Аз се опитах да я успокоя, че би било добре да играе, но тя ми отказа. Каза, че не може да издържи, че не я разбирам. Гушнахме се. Поканих я вечерта у нас и тя дойде, вечеряхме със семейството ми”, разкри шефката на Българската федерация по художествена гимнастика.

„Казваше ми, че трудно заспива. Страхувала се. Плашела се, че я боли корема. Абсолютно всичко възможно, като изследване, е направено. След Световната купа за първи път е казала, че иска да се отказва. Казах й, ти си световен и европейски шампион, няма смисъл да се отказваш. И да сгрешиш няма значение” допълни Раева.

„Казваше ми: „Имам страх и ме души. Не знам точно от какво ме е страх”. Аз го приемам като голямо притеснение и вълнение”, отсече съпругата на Наско Сираков.

Илиана Раева отрече Цвети да е плакала непрекъснато. „Говорете с хора, близки до нея. Не мога да кажа, че е имала симптоми, от които ние да изпаднем в паника, че нещо страшно се случва. Не мога да си спомня, но и това, че не иска да се състезава не е ненормална реакция. Съвсем нормалното нещо е като не иска, да не участва. Опитах се да й кажа, че остават 3 месеца, а тя мина през най-трудния етап.“

„Не съм искала да я сменям. Кой нормален треньор два дни преди европейско първенство ще махне един основен състезател и ще сложи човек, който никога не е играл с отбора. Това е едно от най-обгрижваните деца! Беше много малка, когато загуби майка си и всичко това ни накара да бъдем много внимателни с нея. Сигурно някъде имаме грешка, но не знам какво сме пропуснали. Как да си помисля, че тя има психически проблем от това, че я боли корем” завърши Раева.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *