Приятелят на Цвети проговори: Тя и този път ще се пребори

„Едно момиче даде всичко най-добро за България, сега е време България да даде всичко най-добро за едно момиче. И както тя се постара да представи България с добра слава, нека сега не петним нейната слава”, това призова във „Фейсбук” приятелят на състезателката по художествена гимнастика Александър Любенов.

Футболистът досега пазеше мълчание, но всевъзможните интерпретации на личната драма го накараха да публикува своята позиция за станалото.

Една от най-добрите състезателки от националния ансамбъл по художествена гимнастика на България е в тежко състояние в реанимацията на „Пирогов”, със сериозни наранявания на гръдния кош, корема и прешлените.

„Сега аз ще ви кажа коя е тя”, пише един от най-обещаващите млади вратари в България.

„Цвети е най-доброто момиче, най-силното и най-борбеното момиче, което съм срещал. Силен характер с чиста душа. Точно заради това, тя и този път ще се пребори и няма да се предаде. А вие хора, които се възползвате от злополуката, за да превърнете това в топ новина сте безхаберници, които не осъзнавате тежестта на думите и тяхното влияние”.

„Всичко друго написано от хора, които до вчера дори не знаеха коя точно е тя, е не само излишно, но и некоректно. Неистини използвани за привличане на обществено внимание”, продължава Любенов.

„Тази борба е не само лична, тази борба е национална. Стискайте палци и се молете! Благодаря на всички, които от сърце се молят за нейното скорошно възстановяване. Благодаря и на всички, които са с нея”, завършва той.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *