Доктори направиха секцио, но бебето го нямаше вътре

Тази невероятна история разбуни духовете в английския град Лестър. Съпрузите Амбър и Даниел Хюз се готвят за четвърти път да станат родители. С раждането на предишните 3 деца нямало никакви проблеми. Но този път, още в началото на осмия месец от бременността, възникват усложнения.
На тридесетата седмица на Амбър й изтичат водите. Незабавно я откарват в клиниката и я оставят под наблюдението на лекарите. След 36 часа те решават, че раждането не може да стане по естествен път и че по-безопасно ще е, ако извадят бебето със секцио.
 
Докато Амбър е под упойка, Даниел е редом с нея в операционната. Тези напрегнати минути той ще запомни за цял живот.
 
Медиците отварят корема на родилката, но за всеобща изненада вътре няма дете. Те трескаво започват да обсъждат какво може да се е случило, но не намират отговор…
 
На втората минута от паническото издирване бебето все пак е открито. Оказало се, че момиченцето е излязло по естествен път и се озовало под подкривалото между краката на майка си.
 
Тъй като мъничката госпожица се родила недосена и тежала не повече от 1 кг, бързо я отнесли в кувьоз. Но днес Оли вече е напълно здрава.
 
Даниел Хюз споделя, че за него тази минута, през която лекарите търсели бебето, се оказала цяла вечност. „Не можех да разбера какво точно става. Но по реакцията на лекарите усетих, че нещо не е наред. Сърцето ми се смъкна в петите, когато ги видях да се щурат насам натам и да произнасят някакви откъслечни фрази“.
 
Съпрузите Хюз останали крайно недоволни от действията на докторите, пише The Sun. Но те се отказали да водят дело в съда, след като приели извиненията на медиците. Все пак най-вайжното е, че Оли се е родила здрава и сега нищо не заплашва живота й.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *