Алена алармира за идната седмица: Късмет очаква Телеца, а 4 от зодиите в никакъв случай да не…

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван в „Уикенд“:

Овен
Ще бъдете предимно креативни и ще ви хрумват добри идеи – както в работата, така и за забавления в свободното време. Ще търсите начини да разнообразите всекидневието си и по всяка вероятност няма да ви се иска да си стоите вкъщи, тъй като ще изпитвате потребност от общуване. Срещите ви ще бъдат по някакъв начин вълнуващи – може да се запознаете с нови хора, да водите интересни разговори ли да получите ценна информация. Твърде вероятно е през следващите дни да се впуснете в авантюри, макар че страстите може да угаснат също толкова бързо, колкото, когато са пламнали. Периодът е много благоприятен за пътувания.

 

Телец
Обстановката около вас ще бъде по-­спокойна, което без съмнение ще ви се отрази добре. След изминалите по­-динамични седмици най-­накрая ще успеете да се отпуснете и да се посветите на занимания, които обичате. Независимо дали предпочитате забавленията или тишината на дома, ще успеете да си осигурите онова, от което се нуждаете. Ако имате някакво хоби, сега е моментът да му се посветите. За доброто ви настроение ще спомага и хармонията в отношенията с близките ви, а вероятно и с хората, с които работите. Деловите преговори през тази седмица ще бъдат особено успешни – нищо чудно да сключите добра сделка.

Близнаци
Едва ли ще се спрете на едно място. Срещи, разговори, работни ангажименти, забавления, пътувания, дори и флиртове – бъдете готови поне за част от всичко изброено. Ще се чувствате някак в свои води, защото обичате разнообразието, а през следващите дни то ще ви съпътства. При някои от вас периодът ще бъде толкова динамичен, че ще се чудите как да бъдете на няколко места едновременно. Не забравяйте обаче основното изискване към вас, което важи за цялата година и което точно сега не бива да пропускате – преценявайте с какво време и с какви възможности разполагате и не се разпилявайте в много посоки.

Рак
Ще продължават да ви занимават въпроси, свързани с отговорностите ви на работното място и с взаимоотношенията ви с колеги и висшестоящи. Проблемите, които ще излязат наяве, не са нови – те съществуват от известно време и сега отново може да се стигне до напрежение и конфликти. Ще имате шанс да споделите какво мислите и така да спомогнете за изясняване на ситуацията – друг е въпросът дали ще се осмелите да го направите. За съжаление, някои от вас ще предпочитат или да се преструват, че нищо не се случва, или да говорят зад гърба на шефа и колегите си – и в двата случая няма да се
постигне нищо добро. 

Лъв
Пред вас ще се открият достатъчно възможности да общувате, да се забавлявате и да обсъждате с приятели и познати това, което ви вълнува. Социалният ви живот ще бъде във възход и няма да ви се иска да прекарвате дълго време в усамотение. Ще се чувствате добре, защото ще успявате по­свободно да изразявате мислите и чувствата си. Моментът е много подходящ да насочите вниманието си към бъдещето – да кроите планове, да обмисляте как да ги реализирате и да работите по тях. Ако се чувствате
вдъхновени, защото ви е осенила някаква нова идея, сигурно сте на прав път – ще получите нужната подкрепа, за да я реализирате.

Дева

Напълно възможно е да получите някаква подкрепа, за да осъществите амбициите си – например от шефа си или от авторитети в областта, в която работите. Имайте предвид обаче, че успехите ви ще зависят от способността да преодолявате някои свои притеснения, комплекси и да разрешите дилеми. Колкото по­-голямо самочувствие имате и вярвате в себе си, толкова по­-голяма е вероятността да ви забележат и да ви
оценят. Не се страхувайте да казвате това, което мислите и да слагате спирачки пред някои хора в обкръжението си, които се опитват да се възползват от вас – да се жертвате прекалено за другите, може да ви попречи.

Везни
Вашата способност да претегляте всичко на везните ще бъде особено ценна за близките и познатите ви, тъй като благодарение на нея ще правите доста добри преценки и ще давате уместни съвети. Ако в семейството или на работното ви място има конфликти, почти всеки ще претендира за това, че е прав – вие обаче ще виждате и кой е крив. Особено важно е да останете безпристрастни и да не взимате страна в спорове, които не ви засягат. Ако се наложи, в понеделник и вторник успешно ще играете ролята на
посредник или съветник. Тези дни ще бъдат много благоприятни и за любовния ви живот – възможно е да пътувате с любимия човек.

Скорпион
Ще имате чувството, че буксувате на едно място и това, което искате, не се случва, колкото и усилия да полагате. Не унивайте и не изпадайте в депресивни състояния – застоят и препятствията съвсем не са знак, че сте на грешен път, а че би било добре да промените темпото. Решете някои стари проблеми, осмислете още малко плановете си, калете волята си и приведете тялото си в добра форма, така че в бъдеще да имате повече енергия. Обърнете специално внимание на недовършените битки – сега е моментът да намерите нужната сила и ресурс, за да ги спечелите. Идната сряда е твърде вероятно да
получите изненадваща за вас вест.

Стрелец
Има голяма възможност да получите онова, от което имате нужда (под формата на емоционална или финансова подкрепа), но само ако в миналото сте били коректни с другите хора и сте се отнасяли сериозно към поетите ангажименти. Това важи за всяка област от живота ви – в случай, че сте предавали човека до вас или сте подвеждали някой делови партньор с надеждата, че ще минете леко, сега не се учудвайте, ако постъпват некоректно към вас. Звездните влияния ще ви донесат поредната доза отрезняване – няма никакъв шанс да виреят лъжите, преувеличенията и заблудите, независимо дали се отнасят за вас или за друг човек.

Козирог
Периодът ще премине наистина леко, ще ви върви в служебните и финансовите дела, без да полагате кой знае какви усилия. Ако обаче във взаимоотношенията си се изправите пред препятствие или трудности, не гледайте на тях като на проклятие – това са знаци от съдбата да направите някакви промени, така че да се адаптирате по­успешно към случващото се. Периодът е изключително подходящ да поработите върху слабите си места – страхове, фобии, и да се разчупите в мисленето или поведението си. Що се отнася до любовния ви живот, малко повече искреност и разкриване пред другия няма да бъдат никак излишни.

Водолей

Няма да ви липсват приключения, забавления и различни емоции. Излизайте колкото е възможно повече и общувайте – ще имате желание за това, а нищо чудно и да попаднете на интересни хора. Някои от вас дори ще полетят на крилете на нова любов. Ще привличате лесно хората към себе си, особено ако им давате шанса да споделят мислите и преживяванията си. Общуването с околните ще открие пред вас чудесни възможности – да се научите на нещо ново, давидите определен човек в друга светлина или да обмените полезна информация. Използвайте тези благотворни звездни влияния, за ад заздравите отношения, на които държите.

Риби
Дава ви се поредният за тази година шанс да изясните какво точно искате. За някои други зодиакални знаци тази задача е от лесна по­-лесна, на за много от вас тя е истинско предизвикателство, тъй като се влияете доста от околния свят, колебливи сте и често ви е трудно да определите кое е правилно в дадена ситуация. Ако може да се даде някаква по­обща препоръка – говорете за преживяванията си и споделяйте какво изпитвате с хора, които държат на вас. Внимавайте обаче на кого се доверявате, особено ако става дума за здравословен проблем – има риск да бъдете подведени с информация и това да ви се отрази зле.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *