Рожденичка изненадана от съпруга си със заря за 30-годишнина

Съпругът на собственичката на салон за красота в Дупница Ралица Фролошка – Николай, я изненада със заря за 30-ия й рожден ден. На стилното парти, което той и дъщеричката им Дженифър организираха в заведение в Сапарева баня за кръглата годишнина на Ралица Фролошка, се събраха 30 приятели и роднини, някои от които пристигнаха от чужбина. Една от изненадите беше торта с ножица, гребен и други уреди, с които работи Ралица Фролошка.Черешката на купона беше зарята, с която бе изненадана рожденичката от любящия й съпруг.

Развълнувана от емоции, рожденичката призна: „Един месец преди празника съпругът ми Николай и дъщеря ми Дженифър са се подготвяли за партито. Щастлива съм с тях двамата. За мен е важно, че се обичаме и че имаме прекрасна дъщеря. Двамата ме накараха да се почувствам специална. Това е най-хубавият рожден ден в живота ми”, възкликна щастливата Ралица Фролошка.

Рожденичката беше със стилна рокля, която подчертаваше стройната й фигура, след като отслабна драстично за няколко месеца.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *