Годжи ще става дядо, синът му стяга сватба с актриса

Басистът на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи, който още минава за един от най-оборотните мъже в родния шоубизнес, в най-скоро време може да стане дядо, научи HotArena. Големият син на Жоро – Цветомил, подготвял сватба до края на годината, а в семейството се шушука, че новият член на семейство Милчеви вече е на път.

Басистът на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи, който още минава за един от най-оборотните мъже в родния шоубизнес, в най-скоро време може да стане дядо, научи HotArena.  

Големият син на Жоро – Цветомил, подготвял сватба до края на годината, а в семейството се шушука, че новият член на семейство Милчеви вече е на път.
 

Левентът Цветомил е едва на 25 години, но подобно на известния си татко решил, че няма за къде да чака и му е време да създаде семейство рано-рано. Така Годжи може да дундурка внуче още преди да е окръглил 50-ака, пише столичен всекидневник. 

Гаджето на Милчев-младши се казва Диана – брюнетка от Русе, с която младокът се запознал на кастинг за статисти във филма „Непобедимите 3“. Синът на Годжи, който от известно време се пробва да пробие в актьорската професия, не получил роля, но пък момичето било избрано за няколко секунди екранно време като албанска селянка. Двамата се загаджили преди снимките и възнамеряват в най-скоро време да официализират връзката си. 

Годжи бил изключително доволен от това развитие на нещата, макар че синът му повтаря неговата грешка да се ожени твърде млад. На всичко отгоре Цецо е наследил пагубната страст на татко си към алкохолните напитки и Годжи се чувствал виновен, че синът му може да тръгне по наклонената плоскост заради нея. Затова сега бил на седмото небе, че скоро ще става дядо.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *