Топ теми

Ето какво ви чака до края на лятото! Риби каквото пипнат злато става, Водолей – всичко е любов

Лятото е вече тук и ни чакат много незабравими летни емоции. Всяка зодия ще се сблъска с предизвикателства, но и ще посрещне много позитивни случки в живота си. Едни ще се влюбят, а други ще преоткрият себе си. Ето какво ви чака това лято според зодията:

Овен

Любов, нов партньор и повишение

До 11 август Юпитер ще е в Лъв – петия ви дом, отговарящ за романтиката, страстта, творчеството и себеизразяването. Имате още 4 месеца, през които да разбиете поне няколко сърца. Ако искате да обърнете страницата, ще имате врати, на които да почукате. Въпросът е готови ли сте за промяна, защото петият дом носи не само романтика, но и плодовитост. За Овните, които копнеят за деца, това е добра новина. Останалите да бъдат внимателни и да използват предпазни средства. Освен в любовта късметът ще ви съпровожда и в работата.

Телец

Бебе или домашен любимец

Благоприятните промени, с които започнахте годината, в началото ви изпълваха с ентусиазъм. Той малко по малко избледнява и на преден план изплува умората от допълнителните ангажименти. През юли ви предстои важно запознанство. Емоционалната ви интелигентност трябва да е на висота, за да не повторите грешки от миналото. Юпитер е в четвърти дом до 11 август, което отваря възможност да купите или да продадете имот, да увеличите семейството си (това включва и евентуална бременност или нов домашен любимец) или сериозна промяна в начина на живот.

Близнаци

Нови идеи, нов късмет

Насочете неизчерпаемата си енергия в проекти за самоусъвършенстване и намерете начин да споделите новите си идеи с хора, които ще ги оценят. Това ще се окаже плодотворно. Това лято Сатурн минава през Стрелец – седмия дом, отговарящ за ангажиментите и връзките. Това означава, че главен акцент ще имат взаимоотношенията ви с другите. Като Близнак избягвате задълженията, но през 2016 г. ще ви се наложи да вземете някои важни решения както в личния, така и в професионалния си живот.

Рак

Къде е съкровището?

Раци, излезте от дупката си, защото около вас гъмжи от пари. Възможно е това лято да бъде едно от най-доходните в живота ви. Разковничето към успеха може би се намира в случайно решение, което ще вземете през юли. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и промяна, но сега имате рядка възможност. Не я изпускайте заради страха от новото и непредвидимото. Погрижете се за здравето си. Ядете прекалено много нездравословни храни, а тялото ви има нужда от пречистване. Преминете на здравословен хранителен режим или спрете поне месото.

Лъв

Пишете CV, задават се промени

Лъвове, това е вашата година и вашето лято. В живота на всеки има моменти, в които се отварят не една, а едновременно всичките вратички към бъдещите успехи. През следващите месеци може би ще усетите вятъра на промяната. Време е сериозно да се заемете с това, което правите най-добре. Търсете работни места, изгответе си CV – точно сега не е подходящо да се отнасяте с пренебрежение към таланта си и да изпускате важни възможности.

Дева

Край! Ставате артисти

Това лято ще си почивате. Това противоречи на амбициозната ви и склонна към прецизни и сложни планове натура, но Юпитер е в Лъв – дванайстия ви дом, а това означава да не прибързвате с нищо. Единственият правилен начин да контролирате нещата е като се откажете от контрола. Насочете вниманието си към прощаване и сдобряване с хора, с които сте се раздалечили. Ще развиете артистичната си страна – малко почивка за лявото полукълбо на мозъка ви. Извадете прашасалата китара от килера или се хващайте за боите и четката и действайте.

Везни

Още повече приятели

Колкото и да е странно за контактен човек като вас, сега му е времето да увеличите още повече приятелските си кръгове. Наред със старите верни другари ще завържете нови познанства, които ще прерастнат в чудесни приятелства. Юпитер (планетата на пътешественика) е в 11-и дом при вас – дома, който е свързан със социалните връзки и новите технологии. Започнете да водите нов блог, направете си влог или уебсайт. Всяко действие в тази насока ще ви се отплати десетократно – макар и в нематериален аспект.

Скорпион

Заблести, за да светиш

В сравнение с това, което беше през миналата година, лято 2016 г. ви е късметлийско. Вече минаха 6 месеца, в които да забележите, че звездите са малко по-благосклонни. И това е нищо! От май тепърва започва да ви върви като по куче тоягите. Има само едно условие: да не допускате ниското самочувствие да ви попречи да направите първата крачка към успеха. Не бъдете плахи – позволете си да блеснете. Този съвет се отнася не само за кариерата, но и за личния ви живот. Колкото до любовта, лято 2016-а ще завърши за вас с триумфални фойерверки.

Стрелец

Лятото на вашето доволство

Сянката на Юпитер ще разхвърля по пътя ви клеси (това означава „страдания, болки, тревоги, огорчение“), но всичко ще бъде временно. Ще си вземете поука, а някое от рискованите ви начинания дори има шанс да излезе успешно. Хаотичните ви необмислени флиртове също може да доведат до нещо добро. Дойде лятото на вашето доволство, възползвайте се. Топлите дни ще са изпълнени с приключения и вълнения. Пътешествията ви ще са не само приятни, но и ползотворни за бъдещето. Колкото и да е странно, навлизате в почти благоразумен етап.

Козирог

Изкуството зове

Няма да познаете Козирога това лято. Още отсега се е запътил към поприще, в което никой не си го е представял. Духовното и мистиката го зоват неудържимо. Затова не бива много да се учудваме, ако Седемте рилски езера през август се изпълнят с Козирози в бели премени, тръгнали да пеят боси по поляните с дъновистите. Събужда се и артистичното му начало. Ще разцъфти творческата му природа. Ако досега е драскал небрежно с химикал върху тефтера си по време на лекции и заседания, скоро ще се въоръжи със скицник, статив и бои.

Водолей

Всичко е любов

Всичко, което не е свързано с любовта, би било празни приказки, когато описваме какво предстои на Водолеите. Те са в етап, благоприятен за романтичните и партньорските отношения. От 12 август за тях започва 13-месечен период, в който Юпитер навлиза в Дева – в осмия дом, който отговаря за интимните връзки и за сливането. Така че на представителите на този знак им предстои едно красиво лято, което може да завърши с обвързване. От юли Водолеите ще имат голям късмет с парите, но трябва да внимават да не се забъркат с непочтени хора.

Риби

Каквото пипнат, става злато

Все така безкористни и посветени на спасяването на всички нуждаещи се, през следващите месеци за Рибите е дошъл моментът да заплуват гордо в свои води. Себеотрицателността им ще бъде забелязана, за творческите усилия ще им бъде платено. Помощта невинаги трябва да бъде безвъзмездна и представителите на знака ще разберат това по най-приятния за тях начин – ще получат възнаграждение. От средата на тази година започва тригодишен период на неудържим възход в кариерата. Единственото условие е да се стегнат и да поемат нещата в свои ръце.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *