Топ теми

ВАЖНО ЗА ШОФЬОРИТЕ! Пренасочват трафика по Е-79 по обходни маршрути заради ремонта на тунел „Железница“

Започна ремонтът на осветлението на тунел „Железница“ при 370-ти километър на път I-1 (E-79) София – Кулата. Ремонтните дейности ще се извършват между 8 ч. и 20 ч. в делничните дни и трябва да завършат до 29 юни.

По време на ремонта, между 8 ч. и 20 ч., преминаването през тунел „Железница“ ще бъде ограничено и трафикът ще се пренасочва по следните обходни маршрути:

  • в посока София – Кулата: движението се отбива след мотел „Монца“ при км 369+461, в ляво до включване по общински път BGL 1071/I-1 Благоевград – Симитли – Черниче, продължава по него и при отклонението за село Железница се влива в път I-1 при км 371.
  • в посока Кулата – София: трафикът на МПС се отбива при отклонението за село Железница при км 371, в ляво по общински път BGL 1071/I-1 Благоевград – Симитли – Черниче, и се включва отново в път I-1 при км 369.

Необходимо е шофьорите карат внимателно, със съобразена скорост и стриктно да спазват въведената временна вертикална сигнализация с пътни знаци.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *