HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Шведската звезда от Евровизия 2012, Лорийн е хедлайнера на второто издание на Банско бийт 2016

Шведската изпълнителка, която с оригиналното си сценично поведение и специфичния стил на пеене, спечели Евровизия през 2012, пристига у нас за второто издание на фестивала Bansko beat.

Датите са 15 и 16 юли, дните – петък и събота. В духа на фестивалния туризъм, за който така много се говори напоследък, Банско предлага и още една лятна възможност (освен традиционния джаз през август) да се насладите на прохладата, на планинарските изкушения (да изкачите връх Вихрен, например) и след това, вечерта – на безплатен концерт на площада!

Освен Лорийн, има още една много интересна гостенка – “родена в града на поезията”, както и много нови “наши си” звезди – като тази година фестивалната посока е към телевизионните формати – на сцената ще излязат победителите в X Factor Християна Лоизу и Жана Бергендорф, а също Стивън Ачикор, Михаела Маринова…

Водещият е също много интересен – Ненчо Балабанов. Миналата година Поли Генова беше водеща и стана 4-ра на Евровизия, сега да видим Ненчо какво ще спечели.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *