Шокираща версия: 3-годишният Димо, изчезнал край Русе, бил продаден

Продължава безрезултатното търсене на двете изчезнали малки деца. Спасителните операции не спират, но засега няма резултат от издирването нито на 9-годишното дете, което се изгуби в гората край карловското село Богдан, нито на 3-годишното момче, изчезнало край русенското село Смирненски.

Полиция, пожарна, горски служители и над 100 доброволци търсят без успех 3-годишния Димо. До момента няма никаква следа от него. Издирването е затруднено от гъстата гора и високите температури. Общата площ, която трябва да обходят спасителните екипи, е близо 15 000 декара, пише Пик.

На помощ на семейството са пристигнали и техни съседи от Търговище. „Ако са го намерили – да кажат. Ако не – търсим. Няма спиране, трябва да търсим, да намерим детето”, казва доброволец.

Липсата на следи обаче хвърля съмнения за продажба, които роднините отхвърлят. Те са решени да останат в гората, докато не го открият, съобщава Би Ти Ви.

В Богдан пък пристигна и доброволец от София с мотоделтапланер, който ще облита района, в който може да е Станимир. Междувременно горски служители на различни ведомства и хора от селото продължават търсенето и по земя. Тяхната акция продължи и през нощта срещу днешния ден.

Според хора от селото търсенето не е достатъчно, затова вървят различни версии. Споменават се сериозното здравословно състояние на майката на малкото момче и отношенията й с биологичния баща на детето, но на този етап това не подпомага издирването.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *