Радина дари Деян Донков със син

Радина Кържилова дари гаджето си Деян Донков със син. Бебето им се роди в деня, когато е предпремиерата на „В очакване на Годо“ – режисьорския дебют на таткото.

„Какъв ден! Радостни сме да поздравим Радина Кърджилова и Деян Донков по повод раждането на първото им дете днес, когато е и предпремиерата на „В очакване на Годо“! Екипът на Театър Азарян пожелава здраве, обич и огромно щастие!“ Ето с тези думи в страницата си във фейсбук театър „Азарян“ стана първият, който разпространи благата вест.

Хубавата актриса Кърджилова даде живот на първородния си син на 23 юни, 6 дни след рождения си ден. Самата тя е родена на 17 юни. А по щастливо стечение в деня, когато синът му се появява на бял свят, е и предпремиерата на „В очакване на Годо“ – представлението, с което таткото Деян Донков прави режисьорския си дебют.

Именно със спектакъла по пиесата на Самюъл Бекет завършва първият сезон на театър „Азарян“. В него Донков режисира и самия себе си, тъй като участва в ролята на Владимир. На сцената играят още Иван Бърнев, Цветан Алексиев, Калоян Трифонов и Мартин Цолов като Естрагон, Поцо, Лъки и Момчето.

Официалната премиера на постановката ще бъде през октомври.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *