Топ теми

Очите е бил поръчан още преди година! 200 бона за главата му!

Горещ слух за покушението на Митьо Очите обикаля родния ъндърграунд. Несебърският бос е бил поръчан още преди година от пловдивските босове Канадеца и Козела. Мократа поръчка била възложена на приближен до Роди Черния – Чубака. За отстраняването на Димитър Желязков той е трябвало да прибере 200 000 евро. Толкова му обещали Канадеца и Козела, за да премахне несебърския бос.

Заведението, в което се разигра кървавата драма в Слънчев бряг, е собственост на босовете от Пловдив. След покушението на Главния висаджийте сложиха ръка на района около хотел „Алба“ и крайбрежната алея в курортния комплекс. До миналата година те бяха в добри отношения с Желязков. Но те се влошиха по вина на несебърлията заради конфликт между неговите хора и тези на Канадеца. Митьо Очите никога не е плащал рекет на пловдивчаните. Но от миналото лято те имат собствена група, занимаваща се точно с тази дейност.

Митьо Очите е бил поръчан от пловдивски мафиоти

Версията за преразпределяне на територии като основна за покушението срещу Димитър Желязков беше категорично отхвърлена от полицията. Но въпреки това враждата между бившите групировки продължава и до днес и това за никого не е тайна.

Според друга версия Митьо Очите е бил поръчан от Таки. Причината за това е, че не е отчел оборота си на люлинския наркобос за миналото лято. Според осведомени източници сумата, за която става въпрос, е 40 милиона евро – точно толкова прибира Таки чисто след сезона, пише razkritia.com.

Преди време Аманатидис и Желязков бяха в много добри отношения. Несебърлията не успя да преглътне факта, че въпреки влиянието си Таки го остави да влезе в затвора и не направи нищо, за да го измъкне от там. Това амбицира Желязков да се отцепи от наркобоса и за започне да работи за себе си. Това е разковничето за престрелката срещу Митьо Очите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *