Пророчицата Ванга предрекла пред Маг Ивайло: Промяната за България започва на Еньовден 2016

Промяната на България започва на Еньовден 2016 г. Това предрекла петричката пророчица Ванга пред Маг Ивайло. Той припомни паметните думи на известната прорицателка на вчерашния Еньовден, когато в ранното утро силата на всичко, израсло от земята, е най-голяма.

За празника Маг Ивайло събра на голямата поляна под Копитото десетки свои последователи и приятели, съобщи Епицентър.бг. Облечен в светла тога, той обясни избора си така: „Мястото е уникално – тук под краката ни има такива минерали, които още са неизвестни за човешката раса. Съответно и енергията им е изключителна и могъща, всички тревички и цветенца – също. Планетите от Слънчевата система в този момент са подредени по много особен начин – така ще бъдат пак след 70 години. Надявам се дотогава да се е сбъднало пророчеството на леля Ванга – преди години тя ми каза, че промяната за България ще започне на Еньовден 2016 г.“

Докато духовната компания събираше полезни стръкове и билки, Маг Ивайло демонстрира изключителната си енергия, като си поигра с кацнали по цветята пеперуди и даже ги погали.

„Всичко тук е изключително и неповторимо – от нас зависи да повярваме, че и ние сме такива и да отворим вратите на нашите души за доброто. Светът се побърка, а атаките на сатаната не само че не спират, но стават и все по-могъщи. Ние трябва да решим кого да последваме – дявола, като му се отдадем срещу няколко милиона, или бога“, обясни настоящата ситуация магът.

„Запитвали ли сте се защо ни е толкова хубаво и приятно на места като това? Защото сме извън периметъра на всичко, с което ни обработват низшите сили – излъчватели, предаватели, антени, негативни човешки чувства и мисли, които освен на този, който ги носи в себе си, влияят и на нас“, каза Маг Ивайло. 

Набраните в този ден букети от цветя и билки помагат безотказно през цялата година. „Даже не е толкова важно да им вярвате, но щом ги потърсите за помощ, и вярата ще дойде“, завърши Маг Ивайло.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *