ДРАМА! Тежки удари в живота на Петър, който изчезна в Марица – загубил майка, баща му го зарязал отдавна (СНИМКА)

19-годишният Петър Вълчев, който преди два дни изчезна във водите на Марица, е загубил майка си преди година. Жената е починала след тежко заболяване и Петър останал сам. Бащата бил напуснал семейството отдавна и живеел извън Пловдив. По-голямата сестра на момчето е омъжена.

През последната година Петър е живеел в общежитието на Английската гимназия. Той е трябвало да го напусне в началото на септември, тъй като вече е завършил. 

„Съдбата бе неочаквано жестока към момчето. Въпреки тежките удари, той беше изключително позитивен и вярваше, че животът му ще се промени към добро“, разказаха негови приятели пред „Трафик нюз“.

Спасителната операция продължава без резултат вече трети ден. Спасители, пожарникари, близки и приятели обхождат поречието на Марица. Периметърът, в който се провежда издирването е разширен с около 8 километра. За съжаление спасителите не дават големи шансове младежът да бъде открит жив.

Петър е паднал в реката, след като влязъл с приятелката си Деси да се разхладят. „Подхлъзнахме се и паднахме във водата“, обяснява момичето, което още в шок. Тя се опитала да подаде клон на приятеля си, но той не могъл да го хване. Течението го отнесло пред очите й.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *