Звездите говорят: Отдайте се на секс без ограничения!

Луната е в знак Овен, знак на активността и на буйните глави. В това време даже най-гениалните идеи трябва да се обмислят напълно трезво и сериозно, но е добре да се набележат и да се създаде програма за реализацията им. Ден за контакти с природата, разходки, пътувания.

Препоръчителни са физически натоварвания. Да се засили контролът върху поведението ни, да не се вика и крещи. Уязвима е главата, очите също. Всичко, което предприемете и е полезно за тях се увеличава двойно ползата. Добре се отразява лечението също на органите от противоположния знак – бъбреци, пикочен мехур, радикулит.

24 лунен ден – Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. За укрепване на физическото и духовното здраве. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Да оставим грешката настрана, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех.

Отношения – 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушат взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Секс – Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието, затова да се занимавате със секс не само е възможно, но и необходимо. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания. Сексът сега е лечебен! За повишаване на сексуалността – солен компрес в областта на перинеума. Бизнес – По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект.

Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване. По отношение с колегите си се проявете като благодарен човек, затова кой ви е помогнал, кой ви е подкрепил и т.н. Началниците е добре да проведат съвещание и внимателно да обсъдят настоящите въпроси, кои стратегии са били печеливши и кои не. Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари, пише пик.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *