Радина изгони сина на Деян след раждането – актьорът се стопи от нерви (СНИМКИ)

Щастието за Деян Донков от раждането на втория му син вече е помрачено. Родилката Радина Кърджилова изпъна нервите на актьора с претенциите си, но една от тях прониза като с кама сърцето на секссимвола.  

Актрисата от „Стъклен дом“, която днес или утре трябва да бъде изписана от родилното със сина си Христо, е забранила в дома им да идва детето на Донков от първата му жена – Деянчо. Наследникът на Анастасия Ингилизова очаквал с нетърпение появата на братчето си и обещавал на баща си да помага в грижите за него. 

Кържилова обаче не искала Деян-младши да й е наблизо, тъй като освен, че и изнервена до краен предел около раждането, но и млачуганът бил палав и смятала, че не може да е спокойна, когато е наблизо около току-що роденото бебе, твърди пик. 

Синът на актьорите наследи името на своя дядо по майчина линия – художника Христо Кърджилов. Христо Донков се роди близо 4 килограма миналата сряда в 12:30 ч. 

loading...


Пет часа по-късно таткото обезумелият от щастие баща Деян Донков отиде на репетиции на сцената на театър „Азарян“ за подготовката на предпремиерата на пиесата „В очакване на Годо“ от Самюел Бекет. „Не съм имал по-напрегнат и тежък ден в живота си!“, изпотил се от зор актьорът.  

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *