ОПАСНО! Не си вадете зъби точно сега, ето защо

Луната е в знак Овен. От 10:47 до 13:04 часа тя ще се движи по празен ход. Да не се започват в този времеви период важни дела, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

След 13:04 часа Луната преминава в знак Телец. Уязвими са очите, главата, ушите, устата, зъбите, вратът, гърлото. Не се препоръчва ваденето на сливици и зъби.

„Съветът за 25-ти лунен ден е “не бързайте”! Това е пасивен и съзерцателен ден и всяко прибързване в действията бива наказуемо. Препоръчва се да помолите за прошка околните, макар и мислено само. Повишава се вниманието към външните фактори.

При вземане на решения днес, хората се влияят повече от усещанията, отколкото от умозаключения. Необходимо е съсредоточеност и внимание, а още по-добре в уединение да се разсъждава върху нещата от живота“, добавя астрологът.

„Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение. Нужно е да се съсредоточите върху духовните си проблеми и да се вслушате във вътрешния си глас. На всяко събитие и съвпадение трябва да се гледа като обръщане на Висшите сили към вас“, съветва Ивелина Пенчева.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *