Топ теми

Туристическа фирма „Оазис-А“ откри успешната формула: гръцко море с български екстри – вкусни гозби и уют

Открихме истинското място за почивка – спокойно, чисто и уютно, с великолепен плаж и пълно обгрижване от персонала, но без да ти се натрапват – това са искрените отзиви на български летовници, отседнали в хотел „Александър Студиос“ в курорта Аспровалта.

Комплексът е разположен в сенчест двор, съвсем близо до плажа, който е с великолепен ситен пясък, а морето е плитко много метри навътре, което прави мястото предпочитано от семейства с малки деца. Специално за гостите на хотела са осигурени достатъчно паркоместа, които почти през целия ден са сенчести.

Стопанин на „Александър Студиос“ е благоевградската туристическа агенция „Оазис-А“, която повече от 10 години организира евтини морски ваканции на Беломорието, но за първи път се ангажира с цялостното обгрижване на гостите. Приятната изненада за почиващите е отличната кухня в ресторантчето към хотела, което разполага и с открита тераса. Препоръчително е предварителна заявка за хранене, но и на място екипът не отказва поръчки. А ценоразписът е наистина шокиращ за очакващите гръцки стандарт и с български цени – двойно и повече по-ниски от местните заведения, е истински подарък за гостите на „Александър Студиос“.

Какво по-хубаво от това да не пропускаш Европейското по футбол на гръцкия бряг с приятели и изпотена българска бира, доволни са гости от Велинград, които не могат да се нахвалят от персонала. За тези, които следят мачовете от Европейското по футбол, вътре и вън от ресторанта може да се комбинират маси за различни компании.

Лидия и Стоян Кацарски от Самоков и Румяна Илиева от Гоце Делчев са сред клиентите на „Оазис-А“, които за първи път почиват в хотел „Александър Студиос“ и определено са впечатлени от отличното обслужване и добрите условия за истински релакс. За храната са категорични: качеството е отлично, количеството – достатъчно.

Последната екстра за почиващите е пясъчна пътека в морето, изградена преди дни от екипа на „Оазис-А“. Глезотията домакините направили за гостите на хотела с пълни с пясък чували, за да им спестят неприятното усещане да стъпват по камъчета в ивица от плажа до вътрешността на морето. Това впечатлило не само гостите, но и гърците, които оценили високо желанието на стопаните на „Александър Студиос“ да предоставят най-доброто на клиентите си на най-изгодни за тях цени. Вероятно затова в книгата за препоръки и оплаквания, нетипично за българите, има… похвали и благодарности.

Д-р Петър Мицев от Луковит, който не се сдържал да излее душата си от името на цялата група, с която релаксира с посредничеството на „Оазис-А“: „Голямо благодаря на персонала за почивката, която беше много ползотворна за цялата група. Бяха ни създадени условия за нормален и спокоен бит, с романтика и уют. Това е първата, но не и последната ни почивка в хотел „Александър“ на Аспровалта“, написал е докторът вместо оплакване.

Подобни са искрените отзиви на групи от село Труд, от Пловдив и Гоце Делчев, на клиенти от Бургас, които признават, че за първи път се наслаждават на истинска почивка без тълпи от почиващи, нагъчкани по плажа и безумни такси за шезлонг и чадър.

„Обиколили сме цялото Черноморие, такова отношение никъде не сме срещнали. Чудесни хора!“ – написали са пък група летовници от Гоце Делчев.

Наистина зареждащо за персонала и екипа на ТА „Оазис-А“ са почти еднаквите думи за раздяла, вписани от клиентите им: „Обичаме ви, мили приятели!“, „Господ да ви благослови и дълги години напред да ни посрещате и да ни изпращате“.

Главният двигател и сърцето на хотел „Александър Студиос“ е управителката Мария Миликина. Жена с изключително голям опит в работата си, тя веднага печели симпатиите на всички: и с персоналното внимание към гостите на хотела, и с готварската си дарба и умението да съчетава в едно блюдо най-добрите неща от българската и гръцката кухня.

Собственикът на ТА“Оазис-А“ Васил Ангелов не крие рецептата за успеха, нито притесненията си с новото начинание: „Не ме е страх да издам „патента“ ни: Успехът се постига не само с иновативност и пари, но и със сърце. Истински щастлив съм, че успяваме да превърнем почиващи и персонал в близки хора, в приятели, а това толкова рядко се случва в напрегнатото и забързано ежедневие в днешно време. Хотел „Александър Студиос“ бе истинско предизвикателство за екипа ни, тъй като е във вилната зона на Аспровалта, по-далеч от административния център на населеното място. Честно казано, интересът към него от страна на клиентите ни надмина очакванията ни за много кратко време. Преди да го наемем за стопанисване, оценявахме големите плюсове: местоположение – близо до морето (ситен, чист пясък, плитко море, много в дълбочина), паркова обстановка, уютен двор, удобства в хотела – като в повечето добри семейни хотели от този клас в Гърция. Безпокоеше ни как ще се приеме от туристите отдалечеността от Аспровалта, както и не много добрата репутация, която наследихме от предишни години“, откровен бе В. Ангелов.

С опита, който има в туристическата дейност, той си поставил задачата в този хотелски комплекс с прекрасни дадености като за две-три звезди да предложи обслужване за четири-пет звезди. Господ е дарил тази част от беломорското крайбрежие по-щедро с благословията си. Неслучайно наблизо е великолепният манастир „Света Лидия“. Чудесната паркова обстановка с борова гора в близост до морето е прекрасно съчетание, а събуждайки се и заспивайки, да чуваш птиче чуруликане е истински вълшебно.

„Тези дадености просто ни задължават да се впишем с нашите услуги по най-добър начин, за да осигурим едно приятно и незабравимо летуване тук“, категоричен е собственикът на „Оазис-А“.
„Имал съм честта да бъда един от основните участници в битката за утвърждаване на Сандански като световен климатичен курорт, лекуващ с въздуха си бронхиални заболявания. Затова за мен беше безкрайно приятна изненада, когато разбрах, че именно тук, в Аспровалта и този район, много добре се повлияват и бронхиални заболявания“, разкри той.

Една от по-различните услуги от досега предлаганите от туристическа агенция „Оазис-А“ е изхранването на добри цени на туристите. В Гърция порция супа е 6 евро и оферта за обяд и вечеря по 8 лева, а закуска за 4 лева е сериозен дъмпинг на местните магазини и заведения. Затова не е изненада, че за краткото време от началото на сезона интересът към хотела нарасна лавинообразно заради добрите цени, отличното качество на храната, комбинирани с доброто обслужване от персонала.

„Продължаваме да разширяваме нашите услуги“, неуморен е Васил Ангелов и разкрива част от тях:
– ползване на велосипед /1 час/ – 1 евро;
– пране и гладене на дрехи – 1 евро;
– занимание с децата от аниматори от 1 до 2 часа преди обед и следобед – безплатно;
– българска телевизия;
– посрещане на туристите със специален ритуал.
– празнуване на рожден ден по специален ритуал;
Свикнал винаги лично да контролира дейността и работата на екипа си, собственикът на „Оазис-А“ разчита на обратната връзка с клиентите си и често наблюдава обслужването им, седнал в уютния двор на хотел „Александър Студиос“.

„От десет години сме на това красиво крайбрежие и с добри цени и качествено обслужване спечелихме много приятели и почитатели от България. Разширихме сезона и още от април и май в курортите, в които работим, се чува веселата глъчка на туристите край морето – нещо, което допреди да се появи ТА „Оазис-А“ не се беше случвало“, доволен е от резултатите след усилената работа на целия си екип Васил Ангелов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Дамянка Чолева

    За трета година подред посещаваме „Александър Студиос“.Ние сме 8 жени от Гоце Делчев и от първия път си харесахме този курорт и имаме намерение още много години да идваме тук.Много сме доволни от обслужващия персонал, въпреки, че всяка година са различни, с изключение на Мария.Попаднали сте на истинския човек за тази работа.Много се грижи за спокойствието и уюта на посетителите.Превъзходен готвач, винаги след хранене идва на нашата маса и ни пита дали сме доволни от храната и ни съобщава какво ще ядем на вечеря или на обяд другия ден.ние вече приключихме почивката там и веднага започнахме да си мечтаем са следващата година и чакаме с нетърпение да дойде м.януари и да дадем заявка за м. юни.Благодарим ви , че ви има.Благодарим на Емилия , която безкрайно много ни уважава и подсигурява този разкош.Групата има едно предложение към ръководството на фирмата,а то е – да се увеличи престоя поне с един ден.Нека смените са по 7 дни – 6 нощувки.Много ви благодарим.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *