Полицейските инспектори в Г. Делчев футболни шампиони без загуба и само 1 допуснат гол

Отборът на „Полицейските инспектори” спечели осмото издание на традиционния мемориален турнир „Петър Шоколаров“ в Гоце Делчев. Проявата тази година бе посветена и на починалия наскоро след тежко боледуване друг техен колега – Георги Головодов, и е част от националната верига благотворителни турнири, организирани под надслов „С обич за децата, в памет на бащите герои!“. 

Шампионите не допуснаха нито една загуба и инкасираха само един гол във вратата си, а на финала победиха класически с 3:0 тима на ППД 2 (Патрулно-постова дейност). В герой на мача се превърна бившият хандбалист на „Пирин“ (ГД) Петър Пелтеков, който вкара и трите попадения. Тодор Римов спечели приза за най-добър вратар на турнира. Крайният изход от срещата бе решен за по-малко от 10 мин., които обаче не бяха достатъчни за голмайстора Пелтеков да стане топреализатор в надпреварата. 

В малкия финал ППД 1 разбиха колегите си от Криминална полиция със знаковия за българския футбол резултат 7:2.

С пет гола в един мач Димитър Караджов от ППД 2 си гарантираха приза за най-точен стрелец. Верни на традицията, служителите на реда връчиха и специална награда „За най-голям принос за загубата на собствения отбор“, който заслужи Велизар Ледков. 

Персонални комплименти получи арбитърът Мария Балтаджиева за коректното съдийство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *