Аматьорският „Марек“ удари тавана на цените за мачовете си, 100 лв. ВИП карта, 50 лв. редова, феновете негодуват

Новакът в Югозападната „В“ група „Марек“ удари тавана на цените за мачовете между аматьори. За предстоящата кампания в третия ешелон желаещите да притежават билетен ВИП пакет за вероятните 15 домакинства на отбора трябва да се бръкнат със стотарка. Редовата карта е оценена на 50 лв., което е индикация, че единичните пропуски няма да са под 3 лв.

Тарифата взриви фенската маса в града на барикадите, която не се трогна от призива „Да попълним клубния бюджет на любимия клуб“ и изрази масово несъгласието си засега в социалните мрежи, а за в бъдеще и със скромно присъствие на трибуните, ако сумите не бъдат редуцирани.

Старши треньорът Борис Кръстев събира подопечните си за начало на лятната подготовка на 4 юли. Месец по-късно се тегли жребият за програмата на първенството, което стартира на 14 август. След победния край на плейофите, белязали завръщането на „Марек“ на футболната карта на България, макар и в третото ниво, наставникът на състава декларира, че ще даде шанс приоритетно на момчетата, изнесли тежестта на миналия сезон в местната бундеслига и на баража с „Брацигово“.

Все още не е ясно колко отбора ще влязат в битка от есента за промоция в професионалния футбол. Почти сигурно сред тях няма да е столичният „Локомотив“, който вчера подаде заявка за административно изкачване във втората лига на България. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *