Топ теми

Митьо Очите пребил Слави Трифонов!

Слави Трифонов е бил потърпевш при меле в Слънчев бряг с Димитър Желязков – Митьо Очите и хората му. Водещият е бил брутално пребит и се наложило да потърси помощ в частна клиника. Случаят е от 2008 г., но за него се разбира едва сега, пише „Уикенд”. Слави Трифонов и хората му отмаряли в Слънчев бряг. В една от вечерите решили да посетят баровско заведение, но там нямало места. Без хора било едно сепаре, но на него била поставена метална табела, че е запазено.
 
Без да се впечатли, Слави Трифонов избутал табелката встрани и се настанил в сепарето заедно с хората си. Оказало се, че това е масата на Митьо Очите. Когато несебърският бос дошъл заедно с мутрите си в нощния клуб, Слави Трифонов отказал да освободи запазената маса. Митьо Очите побеснял и нападнал водещия с няколко юмрука в лицето, разказват свидетели. Настанало истинско меле, в което пострадали най-вече Слави Трифонов и хората му.
 
Пребитият водещ се изнесъл от кръчмата и отишъл да го прегледат в частна клиника. Там се оказало, че има спукано тъпанче и множество наранявания по цялото тяло.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *