Това детенце тича при майка си – ревящо и окървавено! Когато тя разбира какво се е случило, не може да повярва…

Почти всяко дете обича да ходи на детската площадка и да си играе на нея. Докато то си играе заедно с другите деца, родителите сядат на близките пейки и ги наблюдават, за да се уверят, че нищо няма да им се случи. 

За съжаление, понякога това изобщо не е достатъчно, но кой може да повярва, че има хора, които няма да са внимателни на детската площадка? Кой може да повярва, че има хора, които биха наранили деца? 

 Истината е, че вечерно време на повечето такива места се събират всякакви хора, които не мислят, че е тяхно задължение да поддържат площадките чисти и приветливи, защото на тях си играят предимно деца! 

Истината е, че доста често тези площадки се намират в междублокови пространства и хората, живеещи в близост, негодуват, че под прозорците им постоянно пищят деца.  И докато едни само заплашват и правят забележки, се оказва че други направо действат…

Жена на име Ейми и нейната сладка дъщеричка отиват на детската площадка, на която ходят доста често, защото там има пързалки, които момиченцето обича. Няколко минути по-късно всичко се променя. От този ден нататък малкото момиче изпитва страх да ходи на детската площадка, причината е шокираща… 

След като момиченцето се спуска от любимата пързалка, от него шурва кръв. Ревейти, то се затичва към майка си. Майката не иска и не може да повярва на очите си. Тя решава да види какво е предизвикало това кървене и намира счупени стъкла върху пързалката, които явно са поставени там с единствената цел да наранят децата – т.е. умишлено, пише „уникалниснимки“. Двете отиват до най-близката болница, за да промият раните на момичето, също така Ейми съобщава за това в полицията. 

С тази споделена информация майката иска да предупреди други родители, като ги насърчава да бъдат по-предпазливи и добре да оглеждат детските площадки, на които играят техните деца. Призовава ги да погледнат добре за счупени стъкла около тях или други опасни предмети, с които евентуално децата могат да се наранят. 

Тук се повдига въпросът за това кой може да е толкова безсърдечен, че да посегне на дете с цел да го нарани? Детските площадки трябва да бъдат места за смях, игри и радост, където родителите и децата трябва да се чувстват напълно защитени и спокойни. Това със сигурност не е единичен случай, но ние се надяваме, че тази статия ще достигне до повече родители и те ще бъдат по-внимателни. Помогни ни да разпространим посланието и сподели тази важна информация!!! 

loading...


 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *