Отвориха портал към друго измерение!

Портал към друго измерение се отвори по време на експеримент, който уфолози от цял свят провеждали в Швейцария. Те заснели опита си на видео, което е запечатало необичайното явление. Всичко станало по време на поредица експерименти с Големия андронен колайдер в Европейския център по ядрено изследване (ЦЕРН) в Швейцария. Изследователите се опитали да накарат частиците да се съберат на едно място и така да променят природните сили. Оказало се, че поне отчасти са успели. 

В един момент чистото синьо небе, което било осеяно с облаци, се отворило и в него се появил кратер. Дупката в небето буквално засмуквала всички облаци. Някои от хората, наблюдавали този уникален феномен, твърдят, че небето е добило пурпурен оттенък. Уфолозите смятат, че учените са отворили портал към друг свят.
 
Според експертите, продължаващите опити с ускорителя за елементарни частици са пряко свързани с климатичните промени на Земята. Много уплашени хора, които са видели необичайния феномен, са публикували видео материали в интернет, пише Блиц. 

Наскоро учени обявиха, че благодарение на приемник са открили малка къща на Червената планета. Според изследователите, тя принадлежи на извънземни. В същото време от публикуваните снимки става ясно, че тайнственият камък, който учените наричат къща, има дупка подобна на входна врата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *