Готварска кутия готви без ток по две манджи наведнъж

Готварската кутия пести ток и освобождава домакините от нуждата да наглеждат тенджерата, докато се готви. Революционното нововъведение за всяка кухня предлага на българския пазар фирмата „ХоСа Солар“ ЕООД , чийто собственик  е немец, заселил се преди години в Кочериново. Единственото изискване при ползване на кутията е тенджерата да заври, преди да се постави в нея, след това гозбата се сготвя без ток, газ или огън. Храната се задушава и след минути или час-два, колкото е нужно на вложените продукти, е готова по най-здравословния метод. Голямото предимство за работещите жени, а и за пенсионерите е, че рано сутрин могат да заложат манджата и да излязат на работа или разходка, а като се приберат, храната за семейството ще е готова, при това ще е топла и за вечеря. Без да е похарчена и 1 ст. за енергия. Важно за домакините е, че в готварската кутия могат наведнъж да поставят два съда – тенджери, касероли, тигани и храната в тях се сготвя едновременно. Кутията може да се използва и за студени напитки, които, затворени в нея охладени, часове наред запазват ледените кристалчета.

От година фирма „ХоСа Солар“ ЕООД  предлага и соларни котлони, които работят само със слънчева енергия и могат да се монтират на всяко открито място – на терасата или на двора. Изключително удобни са и за пикници и почивка както на планина, така и на море.

Както „Струма“ вече писа, на соларния котлон бързо могат да се изпекат наденички и да се приготви супа за децата. Ако домакинството има и готварска кутия, няма да се безпокои за софрата при появата на облаци. Кутията продължава готвенето и след като слънцето се скрие.

От 1 юли българите от Югозапада са първите европейци, които могат вече да вземат соларен котлон под наем за срок от една седмица до 2 месеца. Тази форма на ползване дължим на предприемчивостта на управителя на „ХоСа Солар” Холгер Зауер.

За контакти: e-mail: [email protected], чрез лично съобщение във Фейсбук профила HoSa Solar или през сайта на фирмата www.hosasolar.bg

Повече подробности заинтересуваните и любознателните ще намерят в сайта, както и на тел. 0988307943.

Наем за соларните уреди за готвене на „ХоСа Солар” ЕООД, лв.

Модел

Депозит

1 седмица

2 седмици

3 седмици

1 месец

2 месеца

150 см соларен котлон

30

20

30

40

50

80

180 см соларен котлон

30

25

40

55

70

100

Соларна фурна

30

20

30

40

50

80

 

Наемът се плаща предварително за целия период.

При закупуване платеният до момента наем се приспада от цената.

Пример: Вземате 150 сантиметровия модел под наем за два месеца. В момента на получаване плащате 30 лв. депозит + 80 лв. наем. Всичко 110 лв. След 2 месеца по Ваш избор връщате уреда или доплащате 89 лв. и той става Ваш.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *