„Пророците” сбъднаха мечтата на Христина за деветия й рожден ден – подариха й вихрена разходка с мотор с ескорт от рокери

Рокерите от мотоклуб „Пророците” организираха най-голямата изненада за деветия рожден ден на Христина Неделчева от Дневен център за деца „Слънце” в Петрич. Те сбъднаха нейна мечта, която тя носи в сърцето си от три години.

Пред дневния център с мощен рев паркираха няколко „униформени” чичковци от „Пророците” и се запътиха към центъра. Един от тях на колене поднесе подаръка на малката Христина, която веднага пожела опаковката да бъде разкъсана, за да види какво се крие под нея. Оказа се, че това е голям мотор играчка.

След това се случи сбъдването на мечтата на Христина. Един от чичковците я вдигна и я качи на мотора си. Машините зареваха отново и мотоескортът с малката рожденичка обиколи петричките улици и тържествено я докара до дома й, където трябваше да посрещне гостите.

Майката на Христина – Силвия Неделчева, която работи като санитарка в петричката болница, разказа развълнувана: „Христина е луда по моторите. Това бе мечтата й. Тя беше в детската градина, когато се запали по моторите. Видя ги на рок фестивал в Петрич, много й харесаха и поиска да се снима до тях. Сега тази изненада от рокерите е най-голямата радост за нея”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *