С пищно парти неврокопският бизнесмен Г. Мандиев празнува 50 г., с поетичен рецитал го трогна жена му

С пищно парти в луксозно заведение извън града неврокопският бизнесмен Георги Мандиев отбеляза 50-ия си юбилей. Близо 70 приятели и роднини месеци преди купона бяха зачеркнали важната дата като ангажирана и се събраха в Гоце Делчев от цялата страна.

Рожденикът, който е съсобственик на сервиз за климатични системи и битова техника, още с поканите бе категоричен, че не приема „извинителни бележки“ и присъствието ще е най-желаният подарък. Той отрупа дълга обща трапеза с всякакви деликатеси, а богатият избор от предястия и десерти, изнесени на отделен сладък бар за удобство на гостите, заедно с изобилието от маркови питиета на мокрия, бар впечатли дори най- претенциозните.

Съпругата на юбиляря – Калинка, трогна половинката си и цялата компания с поетичен рецитал, с който разкри, че за 31 г., откакто са заедно, любовният огън в сърцето й гори все по-силно.

Повече от 7 часа се редуваха наздравици и танци, а братовчед – приятел на юбиляря, успя да впечатли и него, и всички присъстващи със специалния си подарък – уникално светлинно шоу, което продължи 10-ина минути без прекъсване и озари в чест на рожденика цялата околност, с пожелания след още 50 г. пак да празнуват заедно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *