Галин се снима гол до гей плаж

Нашумелият през последните две години фолк певец Галин наскоро пусна нов видео клип. Филмчето е към песента „На Египет фараона“ и включва вокали на Азис.Във видеото невръстните фенки на добричлията могат да се  насладят на своя любимец цамбуркащ сред камъша в устието на Хаджийска река. Малко от тях обаче знаят, че в горичката и по дюните около реката, (в която се говори, че хотели изхвърлят фекални води) се вихри един малко по-екзотичен живот.

В зоната на северния бряг на реката се намират естествените дюни на Слънчев бряг. Те се посещават основно от почитателите на нудизма. Десетки натуристи се възползват от прикритието на дюните и се пекат както майка ги е родила, пише bulgariautre.bg

Зад дюните обаче се намира горичка, която още от миналия век събира местни и чуждоземни почитатели на мъжката любов, търсещи мимолетни забавления около плажа.

Красивото място е известно от много време и никой няма нищо против горските преживелици на „пъстроперите“ посетители на дюните. Явно Галин и екипа му също.

Чий ли е този екзотичен избор за локация на снимките в такава близост до емблематичния гей плаж на Слънчев Бряг?

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *