НА ВНИМАНИЕТО НА ШОФЬОРИТЕ! Пътят между Кочериново и Благоевград се пренасочва от АМ „Струма“ към Е-79

Във връзка с ремонт на пътни връзки, водещи към третокласния път III-106 Благоевград – Станке Лисичково, ще бъде ограничено движението в участък от АМ „Струма“ между пътен възел „Кочериново“ и пътен възел „Благоевград“ в платното за Благоевград, съобщава“ Фокус“

Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Трафикът се пренасочва по път I-1/Е-79 София – Кулата. Временната организация на движение е в сила до 19.00 часа днес.

С ремонта на връзката на третокласния път се повишава безопасността и удобството при пътуване по пътя за Станке Лисичково – граница Македония. От АПИ съветват шофьорите да карат с повишено внимание, спазвайки поставените пътни знаци.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *