500 деца се учиха да плуват в община Банско

Завърши най-любимата и посещавана лятна школа, организирана от община Банско – „Плувно лято”. 480 деца на възраст между 6 и 14 години имаха възможност безплатно да посещават плувни басейни в гр. Банско и гр. Добринище. Под ръководството на квалифицирани инструктори, те имаха възможност да подобрят уменията си по плуване, както и да се забавляват с връстниците си под летните слънчеви лъчи. 

На официалното закриване на „Плувно лято”, бяха раздадени на децата сертификати за успешно участие в плувните занимания, книжки и лакомства. Денят премина в забавления, игри и лятно настроение. 

Всяка година община Банско финансира различни образователни дейности, обединени под името „Детски летни школи”. В рамките на формата, децата в училищна възраст придобиват допълнителни умения и знания според своите интереси  и са ангажирани с различни активности през лятната ваканция. Програмата на детските летни школи продължава с Школа по фолклорно пеене и струнни инструменти, Полицейска академия и школа по изобразително изкуство.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *