За първи път! Дъщерята на Маджо се показа на светло

За първи път дъщеря на Маджо се показа на светло! Милионерската наследница се прибра тайно в България, за да поеме част от бизнеса на баща си.

Маджо придърпва дъщеря си на седне до него

Само преди дни с мощна охрана митичният Маджо се появи на българска територия. След няколкогодишно отсъствие Младен Михалев стъпи в свои води, като пристигна на стадиона на любимия си футболен клуб „Славия“. Освен десетината яки момчета, на които е поверена охраната на Младен Михалев, във ВИП ложата се настани и неговата наследница Йоанна. Всички от обкръжението на бизнесмена я познават много добре и се отнасят внимателно с нея. Йоанна досега странеше от публичността, затова и малцина знаят подробности за личния й живот.

 

Венци Стефанов слуша инструкции от благодетеля на клуба

Михалева завършва престижно училище в Швейцария, а след това учи икономика в елитния университет Лондон скуул ъф икономикс, но още през 2012 година се прибира в България. Постепенно поема и част от бизнеса на баща си.

 

Михалев и компанията му гледаха мача, заобиколени от яки момчета на задния ред

Наследницата е поела управлението на семейния туристически бизнес. Йоанна Михалева вече е шефка на тузарския хотел „Хелена Ризорт“ на Слънчев бряг. Според регистрите тя не е просто формално лице, поставено от баща й. Присъства на общите събрания и сериозно се е заела с управлението, пише България днес.
Самият Маджо от години води тайнствен живот извън България. Посещава родината рядко и за кратко. Обикновено за важни събития или когато иска да задвижи нов бизнес. Появяването му на стадиона на Славия слага край на спекулациите кой е собственик на клуба. Като бос на отбора вече и на светло Маджо нямаше как да пропусне първия евромач на „белите“ от две десетилетия насам и босът не го пропусна.

 

Маджо се радва на играта на любимия клуб

За това, че именно Маджо стои зад „Славия“, наскоро се издаде президентът на клуба Венци Стефанов. Той разкри, че именно от Михалев идват парите за издръжката на отбора. Двамата демонстираха близост на стадиона. Михалев пръв се появи в ложите, заобиколен от мощен отбор гардове. Щом го видя, Венци Стефанов веднага се втурна да го прегърне и целуне. Двамата размениха няколко думи преди началото на двубоя в четвъртък, а по време на срещата не криеха емоциите си. Всички от обкръжението на боса се опитваха да спечелят вниманието му. Той обаче бе ангажиран да забавлява женската половина във ВИП ложата. Йоанна и още няколко момичета седяха около Маджо. Той разговаряше оживено с всички и се радваше на играта на „Славия“. Михалев бе видимо добро настроение, с тен на лицето, а според присъстващи на стадиона е качил няколко килограма.

 

Богатата наследница се усмихва на непознат младеж

Маджо избягва показността, трудно е дори да се посочи неговото постоянно местожителство. Той често пътува в Швейцария, където се предполага, че живее със семейството си. Не се прибира в родния си град Силистра, свидетелстват запознати. Михалев има брат, който живее в дунавския град и се занимава със собствен бизнес. От много време насам Маджо няма никакви обвинения или вземане-даване с Темида като свидетел. Едно от култовите му посещения в съда бе през далечната 2007 година, когато той се яви в Софийския градски съд по делото за убийството на Милчо Бонев – Бай Миле. Според разследващите Маджо е сред последните, видели Бонев преди разстрела му заедно с петимата му охранители в ресторант-градина „Славия“ през 2004 година.

 

loading...


 

Тогава с усмивка на лице и привидно желязно спокойствие Маджо посочи, че никога не се е крил от родните власти.
„Бях призован и се явих, защото уважавам държавата си и съдебната система. Чувствам се в безопасност у нас, но съм навън заради бизнеса си“, коментира тогава Михалев пред журналисти.

 

 

През миналото лято бе забелязан инкогнито в Златни пясъци. Той посетил отново с мощна охрана заведение в курорта. Макар гардовете му да се забелязват отдалеч, бизнесменът не искал да насочва вниманието към себе си. Седнал на отдалечена маса.

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *