ДРАМА! Дъщерята на Юксел Кадриев избягала от къщи и си изключи телефона

Юксел Кадриев е с няколко нови бели кичура в добре коафираната си коса от миналата седмица, след като поотрасналата му щерка Габриела му спретнала жестока тийнейджърска драма. 15-годишната девойка ненадейно духнала от къщи и си изключила телефона, а журналистът почти не се поболял от притеснение за нея, шушукат от нюзрума на bTV, пише „Уикенд“. 

Младата дама се пренесла в дома на татко си след края на учебната година на 15 юни, с идеята да изкара с него 2 седмици, а от началото на месеца да ходи на море с майка си Бонка. Миналата неделя обаче на момичето ми избила чавията от скука. На всичко отгоре предния ден се била скарала с татко си за някаква счупена саксия. Докато Юки бил на дежурство Габриела си взела раницата, оставила бележка „Не ме притеснявай, добре съм“ на кухненската маса и духнала.

Когато се прибрал, Кадриев едва не превъртял. Веднага започнал да звъни на невръстната си бунтарка, но се включила гласовата поща. Юксел не посмял да се обади на бившата си половинка Бонка, за да си спести гигантските неприятности, които певицата щяла да му причини. Той се сетил обаче да звънне на свой стар авер – култовото ченге от 6-о РПУ Янислав, с когото на младини били двама от най-прочутите бръмчалници из нощна София. Опитният полицай веднага го успокоил, че вероятно девойката ще се върне до ден-два и обещал да засече сигнала от телефона на Габриела.

Докато Юки седял вкъщи и си скубел косите, търсенето дало резултат. Оказало се, че телефонът на Габи е във врачанското село Косталево. След кратко разследване Янислав открил, че дъщерята на Юксел има съученичка от 36-о СОУ, чиито баба и дядо живеят там. Още същата вечер Кадриев и приятелят му се качили на автомобила на ченгето и цъфнали в дивия Северозапад, където открили Габриела жива и здрава да бере ягоди с приятелката си.

Отначало бесният Юксел смятал да се скара на наследничката си дори да я нашамари, но щом я видял, бащиното му сърце се стоплило. Двамата мигом се прегърнали, а Габриела обещала повече да не предприема подобни екскурзии. Юки пък й позволил да чупи саксии на воля.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *