190-см бразилец и словак пристигнаха в лагера на орлетата, кариоката с германски корени, колегата му юноша на „вълците“

Сензационни трансфери осъществява ОФК „Пирин“ на лагера в Банско в опит да засили конкуренцията в състава си за новия сезон. Броени часове след равенството 2:2 със столичния „Септември“ в сряда вечерта в хотела на орлетата в ски центъра под Тодорка пристигнаха двама русоляви легионери от чужбина – 190-сантиметров бразилец и словак. Любопитен е фактът, че новодошлите са защитници, противно на очакванията на феновете за привличането на нападател от съседна Македония.
Кариоката Александре Ханс, който кацна у нас с полет от Порто Алегре, е централен бранител. Роден е на 18 юни 1994 г., има германски корени и в отминалата кампания е бил картотекиран в четвъртодивизионния „Рио Бранко“ в родината си.
Кристиан Кострна, който през декември навършва 23 г., играе с еднакъв успех и като десен, и като ляв бек. Продукт е на школата на английския „Уулвърхямптън“, където играе за формацията на „вълците“ до 21 г. Има три мача за младежкия национален отбор на своята страна, за последно се е подвизавал в редиците на 7-ия в австрийската източна регионална лига „Парндорф“, но през пролетта не е помирисвал терен в първенството.
Очаква се кандидатите да носят зелено-белия екип на благоевградчани да се появят на игрището на комплекс „Пири“ още утре във втората за пиринци контрола за седмицата срещу „Монтана“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *