Топ теми

Как да разпознаем, че той/тя са зле в леглото

Всяка жена иска да попадне на мъж – истински сексуален вулкан, който да я накара да достигне до седмото небе с уменията си, а всеки мъж – тя да е хем „тигрица”, хем „кротко агънце”. Но как да разберем това в началото на едно първоначално харесване? – Оказва се, че има няколко признака, които ще ви подскажат, че той/тя са направо казано зле в леглото. Вижте кои са те:

КОГАТО ТОЙ…

Се целува непохватно
Мъж, който дори не знае как да се целува, едва ли може да се похвали и с добро представяне в леглото. Това е един от първите признаци, след който да ви щракне лампичката, че може би не става.

Държи се лошо
Ако мъжът, с когото излизате, се държи зле и се интересува само от себе си, бъдете сигурна, че и в секса ще прави същото. Той ще търси само собственото си удовлетворение и няма да се интересува дали вие сте задоволена. Така че бягайте далеч от такъв мъж!

Постоянно се фука
Ако си харесате фукльо, който обича да се хвали с уменията и издръжливостта си в секса, да знаете, че зад подобен род парадиране се крие чиста проба комплексар. Направо се откажете от него. Освен това има голяма вероятност, след като си изгубите времето с него, да почне да разправя зад гърба ви пред приятели как ви е „спукал от секс”.

Срамежливец е
Срамежливецът е пълният антипод на фукльото, но и това не предвещава нищо добро. Срамежливите мъже, които се чудят как дори само да ви заговорят, едва ли имат голям опит в секса. А това моментално ги прави доста скучновати в леглото.

Има мърляв външен вид
Ако един мъж не обръща достатъчно внимание на визията си и на дрехите, които облича, има голяма вероятност по същия начин да е немарлив и в отношенията си с жените. С него едва ли ще изпитате удоволствие в секса, защото той дори няма да се сети, че трябва да ви го достави!

КОГАТО ТЯ…

Е много суетна
Жените, които постоянно се оглеждат във витрините на улицата или тичат пред огледалото в тоалетната на ресторанта, пудрят се на масата и на всяка цена изискват да ръсите комплименти за външния им вид, няма да се концентрират в емоцията от секса. Този тип жени са заети постоянно с мисълта да изглеждат добре и позират дори в леглото. Подходящи са по-скоро за порноактриси, отколкото за възпламеняващи любовници.

Обича да говори за бившите си
Такава жена се опитва да комплексира мъжа до нея по една-единствена причина – тя самата е комплексарка. Подчертавайки колко е била харесвана и желана от бившите си любовници, иска да събуди любопитство към себе си, но знайте със сигурност, че очакванията ви няма да се оправдаят. Тези жени по правило са разочаровани от миналото си, считат себе си за недооценени в секса и комплексите им бързо лъсват в леглото. Така че по-добре оставете приказливката на спомените й и нека ги опише в книга.

Срамува се от тялото си
Ако видите, че една жена не иска да се съблече на светло, си имате работа със срамежливка, която не харесва тялото си. От такава жена не може да очаквате каквото и да е въображение в секса. Тя постоянно ще дърпа чаршафа, за да не я разглеждате, и това категорично ще ви откаже да експериментирате с пози. Този тип жени не са активни, изпитват страх от всичко и в крайна сметка се оказват отчайващо скучни в кревата. Ако харесате такава, пратете я да гледа филми у дома.

Хиперактивна е
Този тип жени, противно на очакванията, направо стряскат някои мъже с „полета над кукувиче гнездо”, в който превръщат секса. Вероятно са гледали повече филми или считат, че всички мъже обичат „мръсниците”, но в опита си на всяка цена да бъдат запомнени в крайна сметка не стигат до покана за втора среща. Мъжете се плашат от прекомерната активност на жената в кревата. Подобни жени често са окачествявани като хистерички или наистина са такива.

Прекалено е покорна
Такива жени обикновено се харесват от мъжете на „първо четене”, но бързо им стават скучни. Поведението на „умряла риба” вероятно не харесват даже акулите в океана. Този тип жени в обществото обикновено се държат като Ледената кралица, а в леглото са като слугини, които господарят им е пожелал за кратко и бързо удовлетворяване на нагона. Обикновено жените от този тип никога нямат претенцията да изпитат собствено удоволствие, а на финала обикновено питат мъжа „Свърши ли?”. Със сигурност този въпрос, на фона на пълната липса на емоция, звучи толкова нелепо, че окончателно трябва да откаже мъжа от намеренията му за каквото и да е сексуално бъдеще. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *