Ново попълнение в болница ПУЛС! Анестезиологът д-р Кръстев напуска МБАЛ – Благоевград

Специалистът по спешна медицина, анестезиологът д-р Димитър Кръстев напуска благоевградската болница. Вчера изтече едномесечното му предизвестие, досега той работеше като редови лекар в реанимация на МБАЛ -Благоевград.

Д-р Кръстев е ценен кадър за болницата, има две придобити специалности и е в активна работоспособна възраст, но е взел решение да се премести в друго лечебно заведение, заяви вчера директорът на болницата д-р Огнян Митев. Той уточни, че няма нищо тревожно,  лекарският екип на реанимация е окомплектован, в момента работят 8 анестезиолози начело с д-р Любомир Димитров, обучават се и двама специализанти, няма дефицит на лекари в реанимация.

Очаква се д-р Кръстев да започне работа в частната болница ПУЛС -Благоевград. Той се ползва с изключително добро име сред колегите си и пациенти. Трудовата му кариера е стартирала в Спешен център – Благоевград, има 20-годишен професионален опит.

Наскоро в МБАЛ – Благоевград започна работа урологът д-р Емил Георгиев от Кюстендил, след като д-р Котев излезе в отпуск. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *