Дами, не правете това! Eто какво може да отблъсне мъжа в леглото

Както жените, така и мъжете мразят някои неща у противоположния пол. Някои женски действия дори могат да сринат мъжкото либидо за секунди. Може да не си давате сметка, но някои ваши действия могат да отблъснат мъжете.

Лош дъх

Обикновено жените са по-придирчиви към хигиената и лошата миризма. Но се оказва, че и мъжете биха били отблъснати, ако дъхът ви може да изгони всички хора от помещението за минути.

Когато отивате на среща с мъж винаги проверявайте с ръка дъха си и взимайте навременни мерки за освежаване.

Пишкате на отворена врата

Колкото и да сте близки, колкото и дълго да е продължила връзката ви, това не означава, че можете да съсипвате интимността помежду си, ако тъкмо преди секс (а и не само) ви се приходи до тоалетна и изтичате да се изпишкате като не си правите труда да затворите поне вратата.

Това наистина пречи на мъжете и го намират за отвратително. Жените трябва да имат своя сексапил, обаяние и блясък. Всички знаем, че хората ходят до тоалетна, но защо да си го припомняме по такъв директен начин?!

Лошата миризма след тренировка

Мъжете хем искат жените им да изглеждат перфектно, хем обаче ако може да не се потят и да не миришат лошо. Е, как да стане!?

Имайте едно наум, когато се прибирате от фитнеса, че не е добре партньорът ви да ви вижда потна и мръсна, ако искате да правите секс довечера.

Липса на увереност в леглото

Доста мъже мразят неуверените и срамежливи жени в леглото. На никой мъж няма да му направи чак такова впечатление дали имате целулит или стрии, но неувереността и потиснатостта се забелязват веднага и са способни да сринат либидото на мъжа, дори ерекцията му.

В цикъл сте, но не сте намерили начин да му намекнете

Много мъже се дразнят, ако започнат да настъпват към вас с любовни намеци, а вие допуснете да стигнат твърде далеч без да ги уведомите, че сте в цикъл.

Доста конфузна ситуация, особено за мъжете, които не си падат по секса по време на менструация. Разбира се, има и такива, които нямат нищо против, но жените са длъжни да уведомяват предварително, за да нямат неочаквани проблеми и непредвидени реакции.

Говорите прекалено мръсни приказки

Малко мръсотийки няма да навредят, може дори да повишат градуса на възбудата. Но твърде вулгарните цинизми са в състояние да отблъснат мъжа. Внимавайте с мръсния си език!

Криете нещо странно в бикините си

Мъжете не обичат особените изненади. Ако свалят бикините ви и оттам ги лъхне миризма на риба или кисело, веднага ще се откажат да правят секс с вас. Някои пък имат проблем с окосмяването, други с пълното епилиране.

Но най-отблъскващо за мъжете е усещането на неприятна интимна миризма. Това би ги отказало да ви докоснат. Навременното решаване на здравословните проблеми на вагината ви е от голямо значение за интимния ви живот.

Целувате го след като сте му правили орална любов

Странно е защо хората се гнусят от собствените си гениталии, но е факт. Както жените, така и мъжете не биха били доволни, ако веднага след даряването с орална любов понечите да ги целунете. Странно, но факт! Не го правете.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *