Ванга с шокиращо пророчество: От Еньовден 2016 започва в България

Промяната на България започва на Еньовден 2016 г. Това предрекла петричката пророчица Ванга пред Маг Ивайло.

Той припомни паметните думи на известната прорицателка на вчерашния Еньовден, когато в ранното утро силата на всичко, израсло от земята, е най-голяма. За празника Маг Ивайло събра на голямата поляна под Копитото десетки свои последователи и приятели, съобщи Епицентър.бг.

Облечен в светла тога, той обясни избора си така: „Мястото е уникално – тук под краката ни има такива минерали, които още са неизвестни за човешката раса.

Съответно и енергията им е изключителна и могъща, всички тревички и цветенца – също. Планетите от Слънчевата система в този момент са подредени по много особен начин – така ще бъдат пак след 70 години. Надявам се дотогава да се е сбъднало пророчеството на леля Ванга – преди години тя ми каза, че промяната за България ще започне на Еньовден 2016 г.“

Докато духовната компания събираше полезни стръкове и билки, Маг Ивайло демонстрира изключителната си енергия, като си поигра с кацнали по цветята пеперуди и даже ги погали.

„Всичко тук е извънредно и неповторимо – от нас зависи да повярваме, че и ние сме такива и да отворим вратите на нашите души за доброто. Светът се побърка, а атаките на сатаната не само че не спират, но стават и все по-могъщи. Ние трябва да решим кого да последваме – дявола, като му се отдадем срещу няколко милиона, или бога“, обясни настоящата ситуация магът. „Запитвали ли сте се защо ни е толкова хубаво и приятно на места като това? Защото сме извън периметъра на всичко, с което ни обработват низшите сили – излъчватели, предаватели, антени, негативни човешки чувства и мисли, които освен на този, който ги носи в себе си, влияят и на нас“, каза Маг Ивайло. Набраните в този ден букети от цветя и билки помагат безотказно през цялата година. „Даже не е толкова важно да им вярвате, но щом ги потърсите за помощ, и вярата ще дойде“, завърши Маг Ивайло.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *