ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ

ОВЕН
Овните ще получат неочаквани съобщения за промени в службата. Положението ви е стабилно и няма място за безпокойство. При повечето от вас то е свързано с финансите, но бързо ще премине, като разберете истинската причина за появилите се реформи. Опитите ви за парични придобивки днес ще се окажат недостатъчно резултатни.

ТЕЛЕЦ
Денят на Телците е свързан със служебни притеснения. Нямате никаква реална причина, за да го демонстрирате. Линията ви на развитие е градивна, за което немалък дял има личният ви късмет. Във вторник за вас завършва един тежък професионален период. Ще бъде сменен от успешен, с бързо израстване за вас.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците имат голям шанс за парични печалби във вторник от работа или хазарт. Обърнете повече внимание на контактите с високопоставени хора. Мнозина от вас са настроени в известно отношение агресивно към тях, но това е грешка. От проведен разговор ще научите важни новини.

РАК
Раците да бъдат доста внимателни във вторник. Склонни сте към допускане на грешки, които са най-ярко изразени за вашия бизнес или по лични въпроси. Служебният ден преминава нормално, като за мнозина не са изключени добрите постижения. Те се изразяват само по въпроси, свързани с професията ви.

ЛЪВ
Лъвовете са подбрали много точна стратегия във вторник. Днес вие първо изучавате онова, което ви е необходимо за дадена дейност, и след това пристъпвате към осъществяване на делото. Успехите са извън съмнение. В бизнеса не правете реформи. Ще настъпят важни промени, за които е добре да бъдете предварително готови.

ДЕВА
Няма конкретни указания за Девите, че денят ще премине успешно или не. Налице е фактът, че в службата, в бизнеса и обществения живот има промяна. Намерете точния момент за действия, което дава гаранция за положителен резултат. В противен случай трансформациите могат да се окажат неблагоприятни.

ВЕЗНИ
Вторник може спокойно да се нарече успешен ден за Везните. Ще получите една важна информация, която ще ви зарадва. Тя касае деловия ви живот. Нахлуват промени, които са доста изгодни за вас, и следва линия на благополучие. Насочете вниманието си към “външния свят” и търсете възможности за реализация.

СКОРПИОН
Скорпионите са притеснени от някои проблеми, свързани с дома. Други от знака се ограничават в действията си или се самозатварят изцяло за външния свят. Това не е начин да решите наболелите въпроси. Значително по-радостно е събитието, което ще предизвика една новина у вас. Засяга професията или бизнеса ви.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците разчитат на своята кадърност и понякога се държат доста високомерно с колегите си. Днес не е добре да демонстрирате подобно отношение. Някои са доста раздразнени от поведението ви към тях и ще се опитат по някакъв начин да ви навредят. Разчитайте на стабилна подкрепа от влиятелни места. Превес днес ще вземат деловите ви отношения с колеги, отстъпете от позицията си по даден общ проект и запазете добрия тон, което е камъчето на раздора между вас.

КОЗИРОГ
Вторник създава множество възможности за успехи при Козирозите. Те се отнасят до вашата професионална дейност и бизнеса. И двете направления са печеливши, но не в парични придобивки. Принципно не липсват никакви възможности за придобивки. Мнозина ще бъдат обнадеждени от известие. Очакват ви добри новини за ваш близък, който страда от здравословен проблем.

ВОДОЛЕЙ
Лошо е настроението на Водолеите, често то се дължи на финансови неприятности. Но настъпват важни благоприятни промени във финансовия ви живот. Днес повечето от вас ще имат среща с човек от приятелския кръг или влиятелна личност от деловите сфери, който ще ви зарадва с важно известие. Спокойствие и уют в дома. Ще ви зарадва изненада от половинката ви. Дайте воля на емоциите си.

РИБИ
Рибите във вторник са доста уморени поради огромния брой задължения, с които вече са се справили. Но това не е случайно, защото вие сте имали паричен стимул за осъществяване на делата. Професионалният ден ще премине доста успешно. Ще получите сума за отдавна свършена от вас работа. Към някои от вас е възможно да бъдат отправени делови предложения с нови възможности за апетитен проект.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *